SELAMAT DATANG KE JKKK KAMPUNG BATANG ROKAN, 73200 GEMENCHEH, NEGERI SEMBILAN.....PELANCARAN BLOG KG BTG ROKAN PADA 15 JUN 2009...

Sabtu, Februari 20, 2010

Sukan Sekolah

  

  
Cikgu Razali, Cikgu Zainal, En Ismail ( YDP PIBG ), Tn Hj Norizan ( Guru Besar ), Datuk Nasaruddin, En Razali Bin Buang ( Mantan Guru Besar Sekolah Rokan )  dan En Rashaid ( Pengerusi JKKK Ulu Rokan )


  
 3 Kumpulan Merah Bendahara, Kuning Laksamana Biru Shah Bandar.
  
Sebahagian Ibu bapa Yang bersama sejak awal pagi

  
 Pengetua Sekolah
Tn Hj Norizan B Pilus

  
 Datuk Nasaruddin

Datuk Nasaruddin yang memegang jawatan Timbalan UMNO Bahagian Tampin merangkap Naib Pengerusi Majlis Belia Malaysia yang telah merasmikan majlis penutup temasya sukan Sekolah Kebangsaan Rokan. 
Sebanyak 34 acara khas untuk pelajar sekolah telah berlangsung dan 2 acara untuk pegawai sukan dan 2 untuk belia Kampung Batang Rokan serta Belia Kampung Ulu Rokan.

Temasya sukan Sekolah Kebangsaan Rokan telah berlangsung pada 20hb 02 2010 iaitu hari sabtu. Sejak jam 7.50 pagi di mulakan dengan raptai barisan kontijen dan di rasmikan oleh YDP PIBG iaitu En Ismail b Harun.

Program yang mengeratkan hubungan kekeluargaan serta masyarakat kedua-dua kampung ini amat penting dan dapat merapatkan ibu bapa pelajar dengan guru-guru sekolah serta barisan AJK PIBG serta Pertubuhan kedua-dua Kampung.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan