SELAMAT DATANG KE JKKK KAMPUNG BATANG ROKAN, 73200 GEMENCHEH, NEGERI SEMBILAN.....PELANCARAN BLOG KG BTG ROKAN PADA 15 JUN 2009...

Khamis, Julai 07, 2011

Malam Mesra Di Teratak Ct Rosdin

Jam 4.00 petang 2hb 07.2011 sabtu,Program malam mesra yang di jadualkan berlangsung dengan program memancing kategori wanita dan di ikuti lelaki dari jam 4.30 hingga jam 6.30 petang. Pada jam 6.45 petang acara mencokau itik di dalam kolam pula akan berlangsung, yang mana itik akan di lepaskan oleh tuan rumah iaitu Ybhg Datuk Nasarudin B Mahamud.
Sebahagian peserta wanita yang memancing
Kaunter pendaftaran
Sebahagian peserta lelaki yang turut serta
Acara Cokau Itik dalam Air
Tanda Kenangan dari Warga Kampung Batang Rokan buat Ybhg Datuk Nasarudin Bin Mahamud @ Timbalan Ketua UMNO Bahagian Tampin merangkap tuan punya rumah Teratak Ct Rosdin.
Program anjuran bersama semua pertubuhan dalam Kampung yang melibatkan UMNO Cawangan, Belia 4B Cwng, Wanita dan Pemuda UMNO amat meriah. dengan pelbagai hadiah yang di sediakan termasuk cabutan bertuah. Ybhg Datuk Nasarudin sebagai tuan rumah telah menyediakan juadah makan malam iaitu nasi lemak, Ikan Bakar dll. Warga Kg juga melayarkan Slide Show pelbagai program dalam kg sebagai tatapan umum serta permainan In door game.
Warga Kg amat merasa bangga atas kerjasam semua pihak secara langsung atau pun tidak dalam menjayakan program tersebut, lebih2 lagi kepada Datuk nasarudin yang membantu dari awal hingga akhir program tersebut. tak mustahil program begini boleh di jadikan acara tahunan.
gambar lain dlm Face Book Kg Btg Rokan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan